Allmänna villkor

Följande villkor styr användningen av jämförelsetjänsten på enklakrediter.se. Genom att använda tjänsten bekräftar du att du har läst och förstått, och därmed accepterat dessa villkor. Om du inte godkänner villkoren bör du inte använda dig av jämförelsetjänsten på denna webbplats.

Vilka är vi?

Enklakrediter.se är en webbplats som jämför lån och krediter. Enklakrediter.se bedriver ingen egen utlåningsverksamhet. Vår tjänst är kostnadsfri och användaren kommer aldrig att krävas på någon ersättning vid användande av tjänsten.

Hantering av personuppgifter

Enklakrediter.se hanterar personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR). Som användare har du rätt att begära ut samtlig information som vi har samlat in. Du har även rätt till rättelse och rätt till radering av uppgifter. Kontakta oss om du önskar ta del av informationen.

Mer information om dataskyddsförordningen och dina rättigheter hittar du hos Datainspektionen.

Webbplatsen hanterar inga kompletta personuppgifter eller låneansökningar. Sådana uppgifter hanteras på den webbplats där ansökan sker.

Affiliatelänkar

Webbplatsen finansieras genom provision via affiliatelänkar som inte påverkar lånekostnaden för dig som nyttjar tjänsten. Alla länkar till banker, kreditbolag och långivare är affiliatelänkar.

Information om användning av webbplatsen

Vi använder oss av Google Analytics för att analysera och förbättra användarupplevelsen. Information som samlas in är bland annat IP-adress, operativsystem, typ av enhet samt plats- och tidsbaserade uppgifter. Läs mer om detta i sektionen om cookies.

Eftersom vi inte samlar in några personuppgifter så kan denna information inte kopplas till dig personligen.

Vårt ansvar

Enklakrediter.se tillhandahåller en jämförelsetjänst. Informationen på webbplatsen uppdateras kontinuerligt. Även om vi strävar mot att alltid ha helt korrekt information så reserverar vi oss för eventuella fel och sena uppdateringar. Villkoren hos långivaren är alltid de som gäller och därför kan låntagaren alltid vara säker på att lånevillkoren som skrivs under är de som gäller.

Enklakrediter.se kan inte krävas på skadestånd eller ersättning vid skador eller konflikter som uppstår mellan låntagare och långivare. Enklakrediter.se har inte heller någon delaktighet i avtalen som skrivs mellan parterna. Vi ansvarar för innehållet som presenteras på denna webbplats, men inte för det innehåll som du finner på kreditbolagens webbplatser.

Senast uppdaterad: 26 april 2020